fredag 27 maj 2011

Mitt första MVG!!!

Norah är glad när hon lämnas på morgonen. Hon vinkar i fönstret och börjar sedan leka. Hon går ofta och hämtar en vagn som hon kör runt med inne på avdelningen. Hon hämtar saker i hyllorna och bär runt på.
Norah äter oftast bra alla måltider. Hon tycker om att äta och vi kan höra henne sitta och "mumsa". Hon visar när hon vill ha mer mat eller när hon är nöjd.
Hon tycker om att sjunga. Då följer hon med i rörelserna och skrattar gott. När vi säger att vi ska sjunga kommer hon genast och sätter sig på madrassen. När hon vill kramas eller sitta med fröken kryper hon upp i knät och lägger sig till rätta och myser en stund.
Norah är oftast glad förutom om hon inte får som hon vill eller är trött. Då kan hon bli ledsen men nöjer sig då med sin napp. Om Norah inte får som hon vill, t.ex. inte vara i köket, inte vara ute i tamburen, lägger hon sig ibland ner på golvet och visar sitt missnöje genom att skrika. Det går dock fort över när vi lockar med annat.
Ute på gården går Norah runt och upptäcker. Hon sitter i sandlådan och åker med vuxens hjälp i rutschkanan.
Norah sover på sin madrass och somnar oftast direkt när vi sitter jämte och gungar lite på henne. Ibland snurrar hon runt lite innan hon somnar. Hon sover mellan 1-2 timmar.
Kopierat av mammsegull från dagis-utlåtandet =)

1 kommentar:

Bengt-Ivan sa...

Så roligt att höra, hur du utvecklas!