söndag 14 december 2014

Sista skolveckan innan jul

Allt är som vanligt förutom att vi skriver massor av julkort & lägger i våra kompisars fack. Har med våra egna kläder till skolans disco (i fredags). Bär med oss svensk julglögg i fina påsar till alla våra fröknar (6st sammanlagt).... Vi har båda haft julföreställningar och Assembley med prisutdelning (terminsavslutning). Plus en avslutning i en av kyrkorna i Leamington, då Norah skall vara herden. 
Mamma säger att hon behöver åka på arbetsläger i januari, ett ställe där hon säger att hon kan fokusera på annat än oss (varför det nu skulle vara viktigt ;)
Pappa är i Aukland så vi uppdaterar honom via Skype. Här visar Theo pappa en ballong-helikopter, som han fått i påsen från kalaset i lördags.
Norah testar sin Herde utstyrsel inför onsdagen stora Carol Consert.


3 kommentarer:

Bengt-Ivan sa...

Det där låter för jobbigt, alla dessa kort. Moster Mia har ringt idag på morgonen. Hon blev jätteglad för julkortet från Norah.

Theo och Norah sa...

Åh så kul :) Vi fick ett härligt kort från henne också <3
Även om det är mycket att fixa med så är allt bara kul :) Härligt att få vara med om allt detta!! Synd bara att allt kläms in under några veckor, men så är det för oss alla. Gäller att vara i nuet & insupa allt :)

Bengt-Ivan sa...

Och vi blev väldigt glada också över vårt julkort. Vilket snyggt klistringsjobb!