torsdag 26 februari 2009

Första ålningsliknande rörelsen!

Idag var Bruno här =) Vi hade roligt... lekte med brioskallran gjorde vi... & med min mobiltfn. Mammsegull glömde ta bild =( Passade på att visa Madde & Bruno att jag kan ta mig fram till något jag vill ha då jag ligger på mage =) Hur? Jo, jag sparkar med benen samtidigt som jag drar mig fram med händerna. Det funkar!! OK, inga lååånga sträckor men en sisådär 20 cm eller nåt.


5 kommentarer:

Annan sa...

We want film!
Ses imorgon, my love.

Theo och Norah sa...

Vassego!

Bruno sa...

Hej T. Det var himlans kul hos hemma hos dig igår. Så kul att jag inte orkade dricka välling innan jag skulle lägga mig. Min mamma och pappa blev lite oroliga. Men imorse var jag tillbaka igen. Du var grym när du for fram i permobilen och lyckades hasa dig till morsans telefon. Impad. Min mamma sa att hon skulle börja drilla mig nu. Får se om jag orkar bry mig annars tar jag det lugnt. Hoppas vi ses snart igen. Det var kul fast att jag gjorde en störtdykning in i ert köksbord. Kram B

Bengt-Ivan sa...

Bra kämpat, tycker både farmor och farfar!!!

Annan sa...

Tack :-p!
Nice stajl, I like. Du drar nog iväg snart skall du se. Se bara till att mammsen sätter på tangetntllåset, annars hittar du nog grymma kommandon som hon inte kan rätta tillbaka sen :-D. Blev jeansen bra?
Puss