måndag 24 juni 2013

Efter regn kommer sol på Hyeopjae Beach & bort med stygnen.

Idag när vi vaknade sken solen från klarblå himmel. Vi tog snabbt reda på vilken strand som var den bästa & åkte till Hyeopjae Beach. Stranden var magisk & inte en surf-våg i sikte :) Vi badade & kutade runt helt fritt.
Efter en bra stund blev det lågvatten & vi kunde vada runt i det grunda vattnet. Det var nästan ännu bättre... Norah gillade att doppa håret i de vattenpölar som vart kvar. Helt klart bästa stranden hittills (för oss kidz). 

Efteråt käkade vi en hamburgerlunch & tog taxi till ett sjukhus i Jeju City. Theos stygn togs bort & badförbudet hävdes :D Nu kan han plaska & dyka utan begränsning. Sjukhuset var superfint (till skillnad från det tidigare, vilket mamma tyckte var en rysning). Vi kom snabbt in till plastikkirurgen som tog bort stygnen. Theo var supermodig & låg stilla hela tiden "det kändes ingenting". 
Såhär såg jag ut just innan, mamma var tvungen att ta av mig plåstret i receptionen på det nya sjukhuset för att förklara för dem att vi ville de skulle ta stygnen. Personalen förstod genast & var mkt tillmötesgående :)
Stolt kille som valt leksaker efter sjukhusbesöket - Två små motorcyklar & en ramp. Ett lyckat val!
Kvällens middag - en Koreansk BBQ (favorit i repris, fast på nytt ställe).








Inga kommentarer: