onsdag 24 juni 2009

Badat ute i lilla & stora badkaret =)

Kanonvarmt & skönt har det vart under min syssling Lucas besök. Vi har hunnit med en himskans massa roliga saker. Han var lite avisande i början men jag tror han tycker att jag är ok nu. Jag tycker han är störtcool. Han kan gå, prata, äta själv, sitta framåtvänd i baksätet & får vara uppe sent. Om 1,5 år hoppas jag att jag är lika han!
Idag har vi badat ihop!! Det var jättemegaroligt tyckte vi (nog) båda. I det lilla badkaret fick vi knappt plats båda två... I det stora badkaret hittade vi knappt varandra. Jag tror nog ändå att jag tyckte det var kuligast att gå upp för trapporna från det stora badkaret... Grymt avis på Lucas & hanses stora kliv.

3 kommentarer:

Bruno sa...

Hej T. Det ser härligt ut det där. Badade också i mitt lilla igår. Mammsen hade fixat lite för kallt vatten så jag bidde inte så glad. I helgen ska jag prova det stora badkaret. Mamma, Pappa och jag har köpt en lite tidig födelsedagspresent till dig då du ska åka till Norrland i nästa vecka. Hoppas du hinner få den innan ni åker. Kram B

Theo och Norah sa...

Oj, det var inte dåligt =) Men jag har ju ingen åt du! Såklart vi måste hinna ses en sväng, vi har trist här på fredag =)

Bruno sa...

Hej igen. Vi får besök på fredag men jag och mammsen ska till frölunda torg en sväng för att handla lite vid 10 sen kommer besöket vid 15. Ni får gärna komma hit på lite kaffe eller om ni vill hänga på till frölunda imorgon.