torsdag 18 juni 2009

Bidde inga Säve-gubbar i år....

Bruno & jag var till Säve i veckan för att plocka (närodlade) jordgubbar på Bärby självplock... men där fanns inga!! Förra året när jag var i mammsens mage var jag där just före midsommar & plockade, därför trodde jag att där skulle finnas i år oxå. Jag & mammsegull fick åka till Ica Maxi idag för att köpa (närhandlade) jordgubbar istället.... Vi var inte själva om den tanken... kön var jättelång!

3 kommentarer:

Bengt-Ivan sa...

Sån tur i oturen. Nu slipper farmor vara avundsjuk. Hon skulle gärna vilja ha mogna jordgubbar i Burträsk & Tångböle, men här har vi bara sett de första blommorna, men det ser ut att vara många!

Theo och Norah sa...

Kanon!!
Då är de mogna till min 1-års tårta!!!
Kram

elvira sa...

Hej Theo, om någon vecka får du komma hem till min morfar och smaska jordgubbar. Det ser ut att komma massor. Vi kan hoppa studsmatta ihop också och leka i sandlådan och kolla in hönsen. Vad tror du? Vi kommer nog att vara där en del nästa vecka. Ser ut att bli fint väder enligt tidningen. Tycker om att titta på kaninerna bredvid väderprognosen i GP. Ha en kul kväll med Bruno och era päron. Glad midsommar