fredag 23 oktober 2009

Träffat lillkusse Pelle idag!!


Vart lite skeptisk först eftersom mammsegull & pappsen bara tittade på honom till en början (.... Hrmpf!!). Sedan fick jag en jättemysig Åremössa av honom... han är rätt ok! Tystlåten kille men verkar juste liksom... Vi kommer nog få kul framgent tror jag =)

5 kommentarer:

Bruno sa...

Heeej. Äntligen kommer det lite nytt så jag kan hålla koll på dig Theo. Väldigt snygg mössa får jag säga, färgen var också snygg. Hoppas du har det róligt i norrland. Hoppas vi kan ses i nästa vecka. Min pappa har lite lov i slutet av veckan. Så jag ska inte på dagis på torsdag. KRam så ses vi. B

Annan sa...

Bortrest igen! Din lilel vagabond!
SÄg till när du är hemam så att vi snart kan ses igen. Och hälsa din mamma att min mamma gärna vil göra upp för väskan :-). Och om du har tid över nån minut och vill ha en liten utmaning så kommer det en här:
http://karlaflickan.blogspot.com/2009/10/saker-pa-k.html
Ordentliga instruktioner:
http://www.ullrika.se/2009/10/2410-om-saker-pa-u/

Annan sa...

PS Verkar som att man får markera och kopiera/klistra in länkarna :-).

Theo och Norah sa...

Hallojs!!
B: Ja.... vart lite länge emellan bloggarna men lite historik bidde det oxå =) Hoppas du sover bra på nätterna =) Ses gör vi gärna. Hörs i veckan!!

K: Ska verkligen kika över utmaningen, tack K! Ang dennadära väskan är det heeeelt ok att mammsarna tar det när vi ses.... SNART!!

Annan sa...

Ok, toppen!
När är ni tillbaka på Västis?