tisdag 18 augusti 2009

Sista sommarstrålarna bakom skugga...

Idag har mammsegull & jag njutit av det fina vädret... Mamms & papps har haft hemma coola killar som hade jättestora verktyg med sig... & låååånga coola stegar... långt hår hade en av dem oxå!! De höll på ute på min pöölbalkong & vips så gick solen i moln?! Vuxna är konstiga - Vill se solen men bakom skugga??

3 kommentarer:

Mr and Mrs Dawg sa...

Hej Theo,
ja - det är verkligen helkonstigt med vuxna i bland. Men oroa dig inte - jag kommer snart och då styr jag och du upp det!! Jag har nämligen beställt sol sol sol sol i Göteborg nästa vecka! Jag längtar efter er - vi ses om tre dagar (!) Wohoo!!!!!!

Theo och Norah sa...

YIIIPPEYY!!!!!
Du & Jag Anna, DU & Jag =)

Bruno sa...

Hallååå T. Idag har jag varit min trejde dag på dagis. Inskolning kallas det. Hm... Jag tror mamma ska lämna mig här sen. Det tycker jag nog är lite läskigt. Får se. De har massor med leksaker i alla fall. Du skulle vara där och leka med mig och Bianca. Hur kul som helst hade vi haft det.

Ni har fått markiserna förstår jag. Håller med om att det är konstigt att de vuxna gillar solen men samtidigt vill ha skugga. Märkligt. Ses imorgon. Kram B