måndag 25 maj 2009

Doppat tårna i Stilla havet idag!!

Idag firade vi Memorial day med en dag på beachen... Vågorna var så stora att det gick att åka snowboard på dem - Det hade farbror Hans diggat!
Älskar verkligen vågor!!! Lika älskar jag att krypa omkring i den mjuka sanden - Såååå himla härligt!! Mamma fick jaga mig då jag är snabbaste lillkillen. Tur för henne... annars hade hon varit tvungen att ligga osysselsatt på en handduk (vilket de flesta andra vuxna utan barn gjorde (!?))
Fick lära mig några användbara engelska ord av min vän Nona idag: Palala, Binky & Passie - Japp, alla betyder Napp... Kärt barn har många namn som det heter =)

3 kommentarer:

Bruno sa...

Hej T. Det ser verkligen härligt ut det där. Längtar tills det blir sommar här hemma. Snygg badbrud du hänger med aha det är din mamms ; ). Ser så gött ut min mamms längtar också till det blir sommar och varmt då ska vi bada och greja i sanden har hon sagt. Kram på dig. Bruno

Theo och Norah sa...

Me like!! Vi kan leka tillsammans på stranden =) Kanske oxå Elvira & Majken.... de är ju grymmaste badbrudarna!
KRAM!!

Bruno sa...

Japp. Vi kan verkligen hänga med badbrudarna Majken och Elvira på Åsabeach. Mamma och pappa älskar att bada där. I alla fall mamma. Hon gillar inte klipporna då hon tycker det är läskigt med tång. Hon är ju van vid Falsterbos vita sandstränder. Bortskämd om jag får säga vad jag tycker. Kram på dig Theo. /Bruno